2018
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


Xtro FINISH
Xtro FINISH - XTRO' - Gel och finish hår

Rate this product:


Xtro FINISH
XTRO' - Gel och finish hår


ECO SPRAY - 10 x formel - Ultra stark
Ingen gas hårspray med stark hållkraft för frisyrer som kräver ultra modern design och hög omsättning. Levereras med ett par penseldrag och lämnar inga rester.

rutan :. 350 ml flaska, fl.oz 11.83

XTREME GEL - formel x 10 - Ultra stark
Modellering gel våt med Panthenol, baserat på en formel från gården professionella Ulta stark och smidig för moderna frisyrer och kreativa.
låda : 200 ml tub, fl.oz 6,76.

DRY OIL
Olja - ingen olja, vätska modellering för hår. Idealisk för alla hårtyper, skapar en mantel på nagelbanden i håret, vilket gör den elastisk och skydda den från yttre påverkan. Icke- oljig och icke- färgning.
låda : 150 ml flaska, fl.oz 5,07.

trådiga WAX
Vax smält vax Candelilla med mjuk glansig effekt inte ett fixativ. Professionell formel som gör att du kan skapa en ny trend önskad effekt på enskilda hårstrån.
användnings : sprida en liten mängd smält vax på handflatan arbetar den med fingrarna, och applicera produkten på hårstrån ren och torr
. låda : 100 ml burk, fl.oz 3,38.

CRYSTAL
Innovativ produkt baserad Oryza sativa för skönhetsbehandling för torrt, tråkigt hår. Dess glänsande och silkeslen ger glans till håret de skyddas genom bildning av kluvna toppar.
användningssätt : sätta några droppar på din handflata och applicera genom att massera ditt hår, torka sedan som vanligt. Den kan användas på både vått och torrt hår.
låda :. 50 ml glas, fl.oz 1.76

Related

X

privacy