2018
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska


B.TREND
B.TREND - HALONIS - Hår tillbehör

SEMI-PERMANENTA GELER-SVENSKA-LÅNG VARANDE

Vill du ha en glasyr som varar längre? Välj B. TREND. Tänk på färg som klänningen är ett tillbehör att uppfylla din önskan om förändring i ett praktiskt och snabbt sätt , i programmet på naturliga naglar och återuppbyggdes. Torkar i sekunder och ta bort med ett lösningsmedel eller remover. B. TREND är lösningen för varje kvinna. Det enorma utbud av färger finns i 5 ml format format i 14 ml.

NAGELVÅRD
Njut av

SEMI-PERMANENTA NAGELLACK ANSÖKAN:
Skjuta tillbaka nagelbanden och släpp toppen av spiken. Att ge form till naglarna att göra dem alla samma. Avtrubbning naglarna med en 100/180 tegelsten att göra det porösa och spolverarle med penseln. Applicera ett tunt lager av Primer B-TREND och låt det avdunsta. Applicera ett tunt lager gel baserad Foundation BTREND med keratin och katalysera i 2 minuter UV lampa eller LED-lampa i 60 sekunder. Applicera ett tunt lager av Gel polska B-trenden och katalysera i UV-lampa 2/3 minuter eller i LED-lampa i 60 sekunder. Upprepa med ett andra skikt av nagellack och Gel lampa. Försegla genom att tillämpa ett tunt skikt av sealer Gloss Fixer B-TREND och katalysera i UV-lampa 2/3 minuter eller i LED-lampa i 60 sekunder. Ta bort resterande gel från spiken med tvättmedel Cleanser B-TREND.
EMALJ BORTTAGNING:
Använda en fil är det 180-grit slipning försiktigt Gloss tätningsmedel Fixer B-TREND. Tillämpa det över nageln en bomullstuss eller pad indränkt i lösningsmedel Remover B-TREND. Wrap spiken med aluminiumfolie och vänta 10 minuter. Ta bort aluminiumfolie och försiktigt bort med en pinne eller driva huden mjukats upp emalj.
förpackning: -5 ml och PRIMER 15 ml.
-Stiftelsen med keratin 14 5 ml och ml.
-SLÄTA 5 ml fixare och 15 ml.
-CLEANSER 125 ml.
-REMOVER 125 ml och 250 ml.
-Ringblomma HAND CREAM 30 ml.
-LED lampa B-TREND.

Related

privacy policy