2019
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


JOC Color Line
JOC Color Line - BAREX - Hiusten valkaisuaineet

Rate this product:


0 click

JOC Color Line
BAREX - Hiusten valkaisuaineet


JOC Color Line

vaalennusjauhe BLUE - vaikutus antigiallo
D - pantenolia

Värjätäkunnioitettuiho ja hiukset, ja tasaisesti vaalentaa nuhteettoman tuloksia. Vaalennusjauhe Color Line JOC on suunniteltu värimuutoksia yhteensä, keskiarvoja, tai lukea, kohokohtia, peittaus ja balayages. Kaava D - pantenolia teot suojelemalla ja kosteuttavahiukset, kun taassininen pigmenttejä, jotka muodostavatneutraloidavaikutus elikeltainen väri luonnollisempi. Kiitosrakeita, joista se koostuu, vaalennusjauhe ei levitäilmaan sekoituksen aikana, varmistamallatyöympäristön turvallisempaa ja terveellisempää.
D - pantenolia,tärkeä liittolainen, onprovitamiini, jonka ominaisuudet tunnetaan ja arvostetaan vuosiaammatillinen hiukset. Käytetyt muotoiluja tehokkaampaa, korjaa vaurioita aiheuttamat aggressiivisia kemiallisia tai mekaanisia käsittelyjä, säilyttäenoikealla tasolla nesteytys ja estää kuivumistahiukset jamuotoilu split päättyy. Kaavassa vaalennusjauhe pantenolia säädöksiä synergiaa erityistä kationisia ainesosia, jotka tekeväthiuksista pehmeät, joustava ja helppo kammata.
käyttötapa : ei-metallisten kulhoon kaada kaksi ruokalusikallista jauhetta ja lisätä hapettava emulsiomäärä, joka tarvitaan halutun yhdenmukaisuuden (2 osaa hapetin ja 1 osa jauhetta).
Käytä Joc Oxide on 20/30/40 Vol riippuen valkaisun halutaan. On suositeltavaa, siis valvoa valkaisun asennuksen aikana (minimi 20, maksimi 35 minuuttia). Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä, sitten mennä Joc Re - Balance Shampoo.
box : 250 g pussi pakkaus 2

Related

HIGHLIGHT ASSURANCES - BAREX
JOC Color Line - BAREX

X

privacy