.

brands for hairstylist

2021

World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


DEKOTTON KUNTA
CONTACT THE COMPANY

CHARME & BEAUTY ❤️
Tone on tone - Hair
DEKOTTON KUNTA


uva-uvb suorasuojaväri

Suojaa ja pidentää värin kirkkautta ja voimakkuutta. Luonnollisiin hiuksiin levitetyt" takaavat nerokkuuden ja herkät heijastukset.

  • JÄLKITAHRA HOITO: täydellinenja tehdä vielä ilmeisempiä kiiltäviä ja voimakkaita heijastuksia.
  • HUOLTO HOITO VÄRIEN VÄLILLÄ: säilyttää ajan mittaan" yhden värityspalvelun ja toisen välillä hiusten elintärkeä terveellinen ulkonäkö.
  • EI-TOIVOTTUJEN REFLEKSIEN HOITOKORJAUS: muuttaakseen tee-se-itse-esityksellä saatua odottamatonta tulosta puuttuakseen muutokseen, joka osoittautui vääräksi, tai korjatakseen riittämättömät refleksit.
  • SUN AND MÈCHES TREATMENT: luoda uusia valon ja värin näytelmiä säätelemällä ja palauttamalla voimaa ja äärimmäistä kirkkautta hyödynnettyihin säikeiin. Erinomainen tonalisaatioihin ja valkaisulla saatujen rumajen vaikutusten poistamiseen.
  • LUONNOLLINEN HIUSTEN HOITO: niille, jotka suhtautuvat epäilevästi ammattimaisen värityksen maailmaan ja haluavat lähestyä varoen "niille, jotka haluavat kokea väliaikaisia muutoksia imagossaan" niille, jotka eivät halua muuttaa hiusten luonnollista rakennetta pienimmässäkään, mutta haluavat parantaa sen ominaisuuksia" niille, jotka eivät halua sitoa itseään palveluun, joka vaatii jatkuvuutta ajan myötä" DEKOTTO on täydellinen tuote, koska se on ominaista siitä, että se menettää täysin sen käytön vain 3/5 pesun jälkeen.
  • VALKOINEN HIUSTEN HOITO: vastaamaan niiden tarpeisiin, jotka eivät pidä harmaantunutta väriä ja haluavat peittää sen toimimatta kemiallisesti, ja niille, jotka sen sijaan haluavat parantaa sen kirkkautta muuttamatta sen heijastuksia. Tuote pystyy toimimaan kohdennetusti.

vivahteet: 8 loistavaa vivahteita olla aina muodikkaita - Black' Intense Brown' Violet red' Golden Hazelnut' Copper' Fire Red' Silver.

pakkaus: 200 ml putki.


Rate this product:


31 click

Related

Piispat Taiteellinen ryhmä - CHARME & BEAUTY
PEHMEÄ VÄRI - CHARME & BEAUTY
PEHMEÄ VÄRI INTOHIMO - CHARME & BEAUTY
KANNEN PIGMENTIT - CHARME & BEAUTY

X

privacy