INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


Keratin COLOR
Keratin COLOR - BBCOS - Boje za kosu

Keratin COLOR
BBCOS - Boje za kosu


Keratin COLOR

trajno bojanje keratin - based
Ona kombinira delikatnost bojom bez amonijaka, više proteina fizioterapeutom kompatibilan za kosu :hidrolizirani keratin. Rezultat : kosa svilenkasta, zdrava, pun, boja i prirodne tonove pojačan s refleksije. Keratin je protein koji tvori osnovna komponenta kose, kose i noktiju. Kosa keratin je prisutan u kutikule, vanjski tanki sloj, koji je odgovoran za sjaj i glatkoću kose, u korteksu, gdje keratinskih vlakana i vlakna vežu i određivanja čvrstoće i elastičnosti kose. Konačno, u kostima, koji se sastoji od keratina proteina, koji glasi na boju kose. Boje, lako promijeniti kemijskih veza keratin oštetiti.
Keratin boja je boja u kremi bez amonijaka temelji hidrizirane keratina koje je lako ugraditi od kutikule i korteks kose tijekom liječenja kako bi zadovoljili potrebu za regeneraciju bjelančevina.
Shades dostupna u 40 nijansi.
način korištenja : za miješanje krema cijev Keratin COLOR 100 ml sa 150 ml kisika BBcos, čime se dobiva 250 ml vrhnja, količina dovoljna da se pigment debelu glavu kose. Brzina otvora 30/35 minuta. Ekskluzivno za frizere. Miješanje : 1: 1,5.
box :. 100 ml tube

X

privacy