INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


CROMAKEY - OIL
CROMAKEY - OIL - EMSIBETH - Boje za kosu

CROMAKEY - OIL
EMSIBETH - Boje za kosu


nafte mrlje u high - tech bez amonijaka

ROMAKEY - OIL jenovi sustav ulja mrlja u high - tech bez amonijaka i jednostavan za korištenje koji pokriva i posvjetljuje do 4 tonova s izvanrednim delikatesa. To jesustav visokog intenziteta boje bez amonijaka ugodnog mirisa, bez para. Pruža 30 % više trajna boja zahvaljujući nafte koja prodire dublje u vlakna kose. Formulacijana bazi ulja u liječenju alkohola oleinska kiselina, oleinska kiselina i kationskih polimera čini kosu sjajnom i izuzetno sjajan. To posvjetljuje i to se također može koristiti kao ton - na - ton. Pokriva sijede kose 100% izravno i ne mrlja na koži.

Lako se nanosi i daje ugodan osjećaj ugode tijekom nanošenja. U suradnji s Cromakey - Oil je stvorio Cromakey - Oil proteina seruma, ne- ispiranje uređaja iz proteina - based kationski keratin nove generacije, 100 % apsorbira za kosu, vlaži i hrani kosu potiču njihovu apsorpciju u boji.

Shades dostupna u 60 nijansi u rasponu :. prirodan, intenzivan, prirodna pepela, pepeo zlata, zlatnih, jasena, bakra, mahagonija, intenzivno crvene, drva, i neutralnim (NN)

metodu korištenja : u nemetalnih zdjelu ili shaker mješavinu u 75 ml Cromakey - ulje sa 75 ml Cromakey - u aktivator temelji na omjeru 1:1. Za SERIJA : mix 75 ml CROMAKEY -ulju sa 115 ml Cromakey - u aktivator temelji na omjeru 1:1.5.

box :. bočica od 75 ml u kutiji od 3 komada

X

privacy