INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


AXENIA LAB KOLEKCIJA
AXENIA LAB KOLEKCIJA - SOCO - Boje za kosu

AXENIA LAB KOLEKCIJA
SOCO - Boje za kosu


profesionalna boja oksidacije

omogućava dobivanje vrlo točne rezultate s jednostavnošću i dubokim, intenzivnim bojama sa refleksije. Rođen iz istraživačkih laboratorija Sočo, nudi najnaprednije tehnologije u području boja kozmetike u službi kod frizera.
Nedavno razvijen formula, na temelju blagim tenzida biljnog podrijetla, pruža vrlo glatka i kontrolirano alkalnu djelovanje, ali savršeno uravnotežen i učinkovit u bojanje snage. Tu je ujednačenost i točnost boja, savršena pokrivenost bijele kose i kosa zdrava i sjajna zahvaljujući kozmetičke akcije hidrizirane keratina i agave koje štite kosu zanoktica.
Shades dostupna u 87 nijansi prhko - podijeljen u 12 obitelji, uključujući SUPERBLOND za nevjerojatne efekte superlightening, čistog učinka, čistih pigmenata s intenzivnim bojama i bold modni odlučio izvršiti ili da se pojačaju i intenziviraju refleksije nijanse prikupljanje i tonera za ton vaše kose nakon jakog izbjeljivanja bez mijenjanja prirodne boje. Svako godišnje dobaasortiman je obogaćen novim nijansama trendu.
način korištenja : pomiješana sa 1,5 dijelova oksidacije emulzija Axenia Lab (10-20-30-40 volumena). Toneri Superblond i miješaju se u omjeru 1 : 2
box : - tube boja astucciato 100 ml
- Emulzije oksidansi u 1000 boca ml

X

privacy