INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


NAPREDNI OBNOVA SUSTAV
NAPREDNI OBNOVA SUSTAV - KERATHERAPY - Kosa Straighteners

NAPREDNI OBNOVA SUSTAV
KERATHERAPY - Kosa Straighteners


NAPREDNI OBNOVA SUSTAV

keratin ravnanje sustav
S Kerabond tehnologije, proizvodi su bez formaldehida i ostaviti netaknut boju. S tri jednostavna koraka njegova bogatog hranjivim tvarima formula povećava elastičnost i češljanje do tri mjeseca nakon tretmana. Možete nastaviti na šampon isti dan bez zamornih vrijeme čekanja za pranje.

KORAK 1 ACTIVATE
KORAK 1 Uključite nanesite na mokru kosu. Na suhu kosu, oštećena ili zaprljana, primjenjuju KORAK 3 SEAL odmah nakon ispiranja KORAK 1 Uključite. Osušite ručnikom kako bi uklonili višak rješenje i nastavite na korak 2 glatka.
box :. 500 ml bočica s kolutima

SMOOTH KORAK 2
Ulijte 15 ml glatkih 2. korak u zdjeli, nanesite od korijena do vrhova kistom bojenje, umasirajte proizvod u svakom dijelu glave, izglađivanje bravu s repom češalj, prijeđite na svakom dijelu glave, pričekajte 30 60 minuta izglađivanje brave svakih 5/10 minuta. Suhu kosu i do 90 %, završiti sušenje s pločom. Podijelite kosu na tri velika dijela, polako kretati tanjur od 5 cm na 177-193 ° C. (Ne prelazi naznačenu temperaturu). Proći
ploča 3 do 5 puta po pramen, ne više od 5 koraka.
box :. 500 ml bočica s kolutima

KORAK 3 SEAL
Isperite kosu s vodom za 3/5 minuta dok seproizvod u potpunosti je uklonjena, nanesite izdašnu količinu SEAL KORAK 3 u kosu, ostavite na za 3/5 minuta i isperite. Nastavite sa stilom.
box : 500 ml bočica s kolutima .

Related

X

privacy