INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


Keratin TRETMAN
Keratin TRETMAN - MARCIA TEIXEIRA - Kosa Straighteners

Keratin TRETMAN
MARCIA TEIXEIRA - Kosa Straighteners


TRATTAMENTI KERATINA

Keratin Liječenje je univerzalni proizvod koji se može sigurno koristiti na bilo kojem tipu kose :. suha, neposlušnu, pretjerano retuširana, boja ili fizička
Na gotovo svim tipovima kose možete dobiti iste rezultate ili kose:. Zdrava, sjajna, kovrča - free i lako se češlja
Uz Marcia Teixeira ® tretman nema opasnosti od štetnog ili razbijanje vaše kose, pod uvjetom da seproizvod upotrebljava ispravno. Keratin Liječenje dugotrajna je ireverzibilna tretman koji troše više vremena bez oštećenja kose.

Linija se sastoji od :

TRETMAN ORIGINAL
Preporučuje se za srednje dužine kose i prirodno valovita, lagano omekšava kovrče. Ostavlja kosa zdrava i sjajna, kovrča oslobađajući učinak.
box :. 960 boca ml

ČOKOLADA TRETMAN
Preporučuje se za vrlo kovrčava i debele tipove kose s grubom teksturom i izdržljivi. Sadrži prirodni antioksidansi i posebnu mješavinu aminokiselina.
box :. 960 boca ml

SOFT TRETMAN
Formaldehid slobodno, preporučeno za srednje kose teksture.
Posebno formuliran za smanjenje kovrča bez potpunosti eliminira rotor. Dodatni blagi tretman koji omekšava, zaglađuje i ostavlja kosu sjajnom. Kosa se ​​može prati u istom danu.
box :. 960 boca ml

SOFT ČOKOLADA TRETMAN
Formaldehid slobodno, preporučeno za srednje i teksture u kosi jako veliki ili jaki. Koristite kokosov maslac. Posebno formuliran za smanjenje kovrča bez potpunosti eliminira rotor. Kosa se ​​može prati u istom danu.
box :. 960 boca ml

napredni tretman
Preporučuje se za one koji imaju aktivan stil života. Može se koristiti na svim tipovima kose, posebno formuliran za stvaranje neposredne rezultate. Kosa se ​​može oprati isti dan liječenja.
box : 960 boca ml .

Related

X

privacy