INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


DICOLOR
DICOLOR - DIKSON - Tonova - Kosa

DICOLOR
DIKSON - Tonova - Kosa


izravna bojenje u 9 različitih boja

Boje su dizajnirani kako bi se poboljšala izravan i toniranje vaše prirodne kose ili zadržati i revitalizirati vašu boju kose između dvije boje. Napravite boji pigmente na kosu bez sudjelovanja oksidacije mehanizme. Smanjiti postupno na prirodan način sa svakim pranjem. Nakon desetak šampon refleksi nestati bez ostavljanja učinak kose ponovni rast i vratiti se svom izvornom bojom. Savršeno za pokrivanje prvu sijedu kosu do 30 % - 40 %. Također idealan nakon postupaka kemijske tretmane poput ravnanje i trajno. Točan razmišljanja oživljavanje boje bez preopterećenja. Proizvodi od izravnog bojenja eliminirati požutjela sive ili bijele kose. Na izbijeljene kose naglasiti nijanse. Spreman za uporabu, jamstvo su praktičnosti : ne zahtijevaju prethodnu miješanje. Oni ne sadrže amonijak ili peroksid i zašto ne posvijetliti prirodnu bazu. Razmišljanja o boji kose su pojačane, briljantne boje se održava. Kosa se ​​poštuje, folije,tekstura je svilenkasta, sjajna tonovi su rafinirana.

nijanse : 9 različitih nijansi : Svjetlo plava, plava, tamno plave, smeđe, BROWN DEEP čokolada, mahagonij, BAKRA crvene, intenzivno crvene boje. Odaberite nijansu koja najbolje odgovara boju početka kupca, pozivajući se na primjenjivost stolu.
način korištenja : , zaštitne rukavice, protresti bočicu i uklonite poklopac. Nakon pranja kose, bufferom uz pomoć ručnikom za uklanjanje viška vode, nanesite DICOLOR izravno iz boce, DICOLOR distribuirati ravnomjerno po dužini i savjete. Češljanje, koristite pola boce za prosječnu glavu kose, koristite cijelu bocu na dugom kosom. Namočite dobar proizvod za kosu kako bi osigurali dobar raspored. Na kraju vremena ekspozicije samo temeljito isperite vodom neće teći dok jasna. Ne bi bilo šampon. Ekspozicije : prirodne kose za 15 do 30 minuta, ovisno o intenzitetu refleksije i na razini pokrivenost želite. Na boji kosu od 5 do 15 minuta, ovisno o intenzitetu refleksije želite. DICOLOR masku na bijelom kosom bijelom kosom i do 30 % - 40 %. Pokrenite program u kojem je postotak veći od bijele kose i početi na ostatak kose.
box :. bočica od 70 ml u kutiji od 3 komada

Related

X

privacy