INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


AXENIA COLORANDA
AXENIA COLORANDA - SOCO - Tonova - Kosa

AXENIA COLORANDA
SOCO - Tonova - Kosa


bojanje bez amonijaka s anti - aging svojstvima

Novi sustav stručne bojanje bez amonijaka nastupimanevjerojatna : ona pokriva do 80 % sijedu kosu, posvijetliti 1-2 nijanse svjetlije i svjetlije naglašava i daje na prirodnu kosu. Potpuno odsustvo amonijaka čini AXENIA COLORANDA pogodan za sve tipove kose, a posebno za žene, mlade i kupaca koji su pod stresom kosu i vlasište.
Njegova ekskluzivna formula je obogaćena s anti - aging sastojcima kao što su koncentrirani ekstrakt vina s anti - slobodnih radikala, detoksikaciju i pomlađivanje kose i ekstrakt sok od bambusa vlaži i hranjiva.
Posebna tekstura u tekućem gela,frizer omogućuje jednostavnu distribuciju proizvoda i pravu količinu pigmenata boje i aktivnih sastojaka na cijelu strukturu kose. Kosa je ojačala i revitalizirati, obasjan svijetlom bojom.
Shades dostupna u 26 nijansi podijeljenih u obitelji: NATURAL GOLDEN, duhan, bakar, crvena, ljubičasta i mahagonija. Nijanse su izabrani s nijansama i bojama vjernih do oksidacije boje za kosu Axenia Lab kolekciji, kako bi se omogućilo djelovanje održavanje kupca između davatelja i druge.
AXENIA COLORANDA je u stanju zadovoljiti sve tehničke zahtjeve frizera sa svojim jedinstvenim balansirana 6 % kremom, nježno mirisnom grožđa Spina.
način korištenja : omjeru 1:1 tekućinu boje AXENIA COLORANDA miješanje s njegovom balansirana 6 %.
Vrijeme instalacije 30 minuta. paket : 60 ml bočica u slučaju 3 komada + vibracijske u 1000 boca ml

Sjajni
dijamant učinak
Nova tehnička služba, bez amonijaka i bez boje jekoncentracija molekula poučan u samo 5 minuta daje sjaj i sjaj za prirodni i boji kose. Pravi uljepšavanje koji dubinski hrani i jačakosa bez sjaja, beživotno i neposlušnu.

metodu korištenja :
- Za poliranje učinak, pomiješajte s Axenia nanose sjajni 10 vol. 01:01. Shutter 5 '.
- Za sijeva učinak na prirodnoj bazi, mix 1:2 s balansirana sjajnom 6%. Time 5-10 '.
box : 60 ml bočica u slučaju 3 kom

X

privacy