INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


Obojene kose i ugovora - BAKAR - SILICON
Obojene kose i ugovora - BAKAR - SILICON - BAREX - Tretmani - za njegu kose

Obojene kose i ugovora - BAKAR - SILICON
BAREX - Tretmani - za njegu kose


Capelli COLORATI E TRATTATI - SILICIO - Rame

silicija i bakra promovirati unutar života i živosti boja, au isto vrijeme ga štiti od vanjskih utjecaja.
Barex je razvio niz formulacija se temelji na inovativnom partnerstvu između silicija i bakra, povećanje urođenu sposobnost da izdrži visoke temperature i apsorbirati svjetlu oba keratinizirajući i zaštitnog djelovanjadruge. Formula silicij + bakra povećava svjetlinu boje i prirodnog i umjetnog, braneći kosu nježno od vrućine.

ŠAMPON PROTIV
Šampon antigiallo da silicij + bakra. Sinergija aktivnog silanolom i elemenata u tragovima, bakar (Cu) vraća sjaj na dosadnim pruge i oživljava odsjaje plavuša pepela ili sijede kose. To neutralizira neke žute na bijelom i sijede kose, smanjuje pojačano žute ili bakra kosa svijetlo plava, izbijeljene ili označenu kose. Filteri s UV

ŠAMPON SALVACOLORE
Formula za silicij + bakar, idealno za obojenu kosu, izblijedjelo, liječi. Silanolnih aktivan, u kombinaciji s elemenata u tragovima bakra (Cu) otkriva sjaj i sjaj boje dok ga štiti od izbljeđivanja i produljenje živost refleksa. Antioksidans učinak na boju pridružuje zaštitni, jačanje detangling i činikosa mekša.

balzam SALVACOLORE
Formula za silicij + bakra idealne za obojenu kosu, izbijeljene i liječi. Silanolnih aktivan u suradnji s elemenata u tragovima bakra (Cu), djeluje na integritet zanoktica s utvrđivati ​​akciju koja pomaže u zaštiti klip. Ovlaživači i kiseli pH sa svojim izravnavanje učinak na investigation vage, napraviti kosa lako se češlja, držeći dugo boju.
box : 350 ml dozator

SPRAY SALVACOLORE - pre - i post - bojanje
Regenerator bez ispiranja dati tijela, volumen i sjaj vaše kose obojene i ugodnije. Silicija funkcionalizirana Meadowfoam ulja čini kosu bez vaganja dolje ili pomaži im svijetle. Raspršuje na suhu kosu prije nanošenja boje, to pomaže zanoktica da postupi osigurava bolju učinkovitost. Primjenjivati ​​nakon bojenja nosi dugotrajno vlaži akcije koje produbljuje boju.
box : nije sprej plinska boca 125 ml

Related

AETO : BAMBUS NATURAL za njegu kose - BAREX
DLAKA Crespi - SILICON - magnezijem - BAREX
Tanku kosu - SILICON - cink - BAREX
JOC NJEGA - BAREX
JOC NJEGA : Dlaka peruti - BAREX
JOC NJEGA : Dlaka i pobunjenika neposlušnu - BAREX
JOC NJEGA masnu kosu - BAREX
Jochem losion - BAREX
Silicij tretman za kosu - BAREX
Silicij tretman za kosu - BAREX

X

privacy