INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


Bossanova BOCCOLI
Bossanova BOCCOLI - CADIVEAU - Tretmani - za njegu kose

Bossanova BOCCOLI
CADIVEAU - Tretmani - za njegu kose


stvoriti senzualne valove i kovrče bez promjene strukture kose

ekskluzivni tretman kovrčanje kose nakon šampon. Odmah prerada i revolucionarni styling. Valovi i kovrče su dobro definirani i pojačana svjetline eliminira kovrča. Slobodan od natrij lauril sulfat, petrolej, parabena i umjetnih boja, Bossanova BOCCOLI ne boli i ne mijenja strukturu kose. Među glavnim sastojcima : Ulja palmi Amazone s izvrsnom vlaži i uređaj učinkom koji ostavlja kosa svilenkasta i lagana, dok ih hrane i da ih opominje. Neposlušnu kosu su u stanju anionskih ili negativno nabijene, Bossanova BOCCOLI osigurava Active kationske (s pozitivnim nabojem) koji pogoduju spontano formiranje valova i kovrče bez kovrča. Uslugu koja se može ponuditi svim ženama, pogodne za ravnu kosu, prirodne valovita, kovrčava i neposlušnu bez forme. Na podvrgnut ravnanje kose,rezultat nije toliko izražen na prirodnoj ravnu kosu.

ŠAMPON Bossanova
Slobodan od natrij lauril sulfat, nježno čisti i sprječava otvaranje zanoktica, pružajući veću svjetlinu i pospješuje stvaranje meke kovrče.
paket : 980 ml ​​bočica s kolutima

UREĐAJ Bossanova
Pozitivan naboj formule poništava negativni naboj prisutan u kosi i uzrok kovrča. Zatvara kožicu uzrok vaše kose, da bi odražavala više svjetla tvore krivulju potrebne za stvaranje valovi i kovrče.
paket : 980 ml ​​bočica s kolutima

MAXI VALOVA
Losion radi na istom principu Bossanova uređaja: stvaranje pozitivnog naboja, hidratizira i njeguje kosu. Odnosi se to isprati regenerator.
Kontejner : 200 ml sprej boca
DostupanHome Care Kit :kit za uporabu kod kuće produljiti trajanje liječenja i unaprijediti svjetline kose i eliminirati kovrča. Home Care Kit se sastoji od mini veličinama :
- ŠAMPON Bossanova u 250 ml
- UREĐAJ Bossanova u 250 ml
- MAXI valovi u sprej bocu od 200 ml

X

privacy