INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


posebni tretmani
posebni tretmani - EMMEDICIOTTO - Tretmani - za njegu kose

posebni tretmani
EMMEDICIOTTO - Tretmani - za njegu kose


hidratantna maska ​​EXTRA 15 ultra hidratantna maska ​​
15 EXTRA hidratantna maska ​​je osmišljen kako bi dati poklopac wellness 15 minuta daje fleksibilnost i hidrataciju na kosu. Njegova posebna miris dinje zamotan u osjećaj ekstremnog fizičkog i mentalnog blagostanja, stvaranju trenutak opuštanja.
način korištenja : 15 EXTRA hidratantna maska ​​mora biti primijenjen na kosu opranu i zadržao na mjestu za 15 minuta. Omogućuje 3 različite tehnike za obnovu:. Mekan, uz pomoć vrućeg ručnikom, redovito uz pomoć ploče i folije, jak uz pomoć ploče i folije prema metodi Emmediciotto
paket :. tube od 250 ml i 1000 ml boca

09 OLD RJEŠENJE
Kod opuštanja za umornu i oštećenu kosu
Preispitivanja starih iskustava, Emmediciotto predlaže metodu i gestu odgovarajući na naše vrijeme. Koristite izvatke iz prirodnih materijala koje priprema kosu za suvremenog života.
09 stari rješenje jekrema od prirodnih tvari lišenekemijski agresivna :Rezultat jeiznimno slatko, s velikom moći obnove. Budući da jeprvi zahtjev kosa će izgledati sjajnija i elastična, tako da izgleda više.
način korištenja : 09 OLD rješenje je raspoređena po cijeloj dužini kose obnove strukturu, a zatim ga prijavljuje svaki tjedan ste dobili veličanstveni uspjeh. Idealno za čekanje :. Nanesite kremu pokrivaju s tuš kapa i ostaviti ga za 20 minuta uz izvor topline
paket :. 150 ml tube

20 ZA vlasišta
maska ​​za kožu - prije i poslije
u boji20 za vlasišta važan maska ​​za kožu. To jesprej koji se stvara nevidljivi film na koži i štiti kožu od iritacije što je svježa i hidratizirana, idealno prije i poslije boja. 20 ZA vlasišta potiče ravnotežu tehnički rad i obnavlja prirodnu ravnotežu.
način korištenja : prije liječenja (boja, trajna, itd...) sprej pažljivo zaštititi kožu od iritacije i nakon tretmana da se prijave na opranu kosu i ostavite 5 minuta da se smiri iritacija i rehidriranje kožu.
paket :. staklena boca od 100 ml

Related

SUN CARE - EMMEDICIOTTO
Stabljike - C - EMMEDICIOTTO
13 LINE LIJEČENJE EMMEDICIOTTO - EMMEDICIOTTO

X

privacy