INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


Curl ZBIRKA pistu
Curl ZBIRKA pistu - TIGI HAIRCARE - Tretmani - za njegu kose

Curl ZBIRKA pistu
TIGI HAIRCARE - Tretmani - za njegu kose


Catwalk Curl KOLEKCIJA

Curlesque hidrataciju
Hrani i vlaži definirati oblik. Aloe umirujuće glatke zanoktica stvoriti meke kovrče i savršen, koromač mora i krastavaca vodu dati veću hidrataciju.
box :. 250 boca ml

Curlesque DOPUST - u uređaj
Krijepi i oživljava kovrče s ekstraktima morske alge i ostale alge hranjivim tvarima koje djeluju u sinergiji da bi definiciju i osigurati meke kovrče i dugotrajan. Običaj formula s memory effect održali stil,kosa se ​​koristi da se vrati izvorni oblik, bez obzira od agenata koji će se susresti.
Total Recall Style jeinovacija koja omogućuje kosa prisjetiti izvorni oblik,kosa može biti stilizirano ili druge proizvode bez upotrebe vruće pegle.
box :. 215 boca ml

Curlesque Curls Rock POJAČALO
Pojačava prirodnu teksturu i dodaje držanje i kontrolu u određenim kovrče i valove teče. Eterična ulja, u kombinaciji sa sastojcima koji štite od oštećenja topline i pretjerane hraniti okoliša kovrče za dodirljiv i sjajan učinak.
box :. 150 boca ml

Curlesque Lagani mousse
Kelp ekstrakti dubokog mora, komorač i alge, omekšati zanoktica za kovrča bez djelo svjetlo čekanje i besprijekoran sjaj.
Običaj formula s memory effect održali stil,kosa se ​​koristi da se vrati izvorni oblik, bez obzira na vanjske čimbenike.
box : 200 ml sprej bocu
.
Curlesque jaka Mousse
Dodaje čvrstoću, elastičnost i glatke zanoktica, održavanje pečat. To je super za stvaranje dugotrajne definirane kovrče.
box : 200 ml sprej bocu
.
Curlesque definiranja serumu
Mješavina biljnih tvari iz mora, bogata hidratantnim ovlasti i dubokim ekstraktima morskih definirati i vraća oblik, a kontroliranje kovrča. Svjetlo pečat dovrši izgled, za kovrčave svijetle stilom. Običaj formula s memory effect, održavati stil,kosa se ​​koristi da se vrati izvorni oblik, bez obzira od agenata koji će se susresti.
box : 90 boca ml .

X

privacy