2018
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


NEWLIFE.IT
NEWLIFE.IT - ALDO FORTE - Rawatan - rambut penjagaan

Rate this product:


NEWLIFE.IT
ALDO FORTE - Rawatan - rambut penjagaan


SYAMPU gris
Yang NEWLIFE.IT gris syampu mengembalikan pengeluaran biasa sebum oleh kelenjar sebaceous. Mempunyai toning dan astringen membantu untuk memulihkan keseimbangan fisiologi yang normal.


SHAMPOO ANTI MEMBANTU
Syampu membersih rapi dan jatuh NEWLIFE.IT memainkan menormalkan dan menggiatkan semula kerana ia diformulasikan dengan bahan-bahan aktif dan halus. Ia merangsang aktiviti mentol rambut untuk membantu menormalkan kulit dan kemudian melawan kehilangan rambut. Memberi semangat baru kepada rambut rapuh dan lemah dan boleh digunakan kerap.


SHAMPOO UNTUK RAMBUT HALUS PEMBINAAN SEMULA
Pembinaan semula NEWLIFE.IT syampu untuk rambut halus melembapkan dan menyuburkan membuat rambut dan regenerasi dari aplikasi yang pertama lebih mantap dan cemerlang. Ia khusus disyorkan untuk rambut halus atau rapuh.


PENYUSUNAN SEMULA DILAYAN HAIR SHAMPOO
Pembinaan semula NEWLIFE.IT syampu untuk rambut yang dirawat melembapkan dan menyuburkan rambut regenerasi dan membuat permohonan awal yang bijak dan seperti sutera. Ia khusus disyorkan untuk rambut rapuh atau rosak dari cuaca atau teknikal rawatan.


SYAMPU pencucian yang kerap
Syampu kerap basuh NEWLIFE.IT direka khas untuk penggunaan yang kerap dan akhbar. Telah emolien dan pelembap dan sesuai untuk mengeluarkan saki-baki penyembur rambut atau gel.
kotak :. botol 300 ml


PENYUSUNAN SEMULA MASK RAMBUT DILAYAN
Pembinaan semula NEW LIFE.IT topeng multivitamin mendalam menyuburkan rambut anda meninggalkannya dirawat dari aplikasi pertama lembut dan kuat, penuh dengan daya hidup dan keindahan alam semula jadi.
kotak :. 500 botol ml

Related

MARYSER - ALDO FORTE
MARYSER - ALDO FORTE
MARYSER - ALDO FORTE
Kejatuhan NEWLIFE.IT talian dan pembinaan semula - ALDO FORTE
DENGAN MUS NEWLIFE.IT - ALDO FORTE

X

privacy