2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


TRIO KULIT PEMAKANAN
TRIO KULIT PEMAKANAN - PHILIP MARTINS - Rawatan - rambut penjagaan

Rate this product:


3 click

TRIO KULIT PEMAKANAN
PHILIP MARTINS - Rawatan - rambut penjagaan


TRIO NUTRIMENTO CUTE


Langkah 1 - penulenan

Menjelaskan syampu untuk rambut dan kulit kepala. Membersihkan Deep mengeluarkan sisa-sisa produk sintetik, klorin, pengaruh alam sekitar seperti kabut dan pencemaran. Biarkan rambut dan kulit yang segar dan mudah menerima Conditioner atau rawatan penstrukturan semula intensif. Bahan-bahan utama adalah: Peppermint, Aloe Barbadensis, Eucalyptus, Rosemary, Chamomile, Hops, Ekor kuda, Sage, Burdock, Mallow, Sesame, Saw Palmetto, Argan Oil
.pembungkusan :. botol 100, 250 dan 1000 ml

MANFAAT kulit kepala
Langkah 2 - menyuburkan

Conditioner sesuai untuk keperluan orang-orang yang membawa extentions dan yang mengalami perubahan berterusan warna, meluruskan rambut kekal, dan yang mempunyai masalah kulit, termasuk: pengumpulan toksin, kegatalan, kulit sensitif dan keguguran rambut. Sesuai untuk mereka yang tinggal dan bekerja di tempat-tempat yang mempunyai tahap pencemaran yang tinggi, bagi kes-kes botak, bagi orang-orang yang mencukur kepala mereka atau yang sedang menjalani rawatan atau ubat-ubatan yang sangat kuat. Bahan-bahan utama adalah: Shea, Jojoba, Babassu, Alpukat, Peppermint, Eucalyptus, Rosemary, Aloe Barbadensis, Sage, Burdock, Mallow, Sesame, Saw Palmetto, Argan Oil, Chamomile, Hops, Ekor kuda, Sunflower, Hydrolyzed Sweet Almond Protein.
pembungkusan :. botol 60 dan 250 ml

KEHILANGAN RAMBUT nutriment
Langkah 3 - menyuburkan

Losyen semulajadi yang diperolehi organik, bebas daripada bahan kimia dan bahan-bahan toksik, sesuai untuk kulit yang rambut nipis dan halus dengan masalah keguguran rambut. Yang Glikogen memainkan tindakan khas ke atas pertumbuhan rambut, meningkatkan daya hidup dan bersinar. Bahan-bahan utama adalah: asid sitrik, glikogen, campuran rambut -aktif menyebabkan sebahagian dari pokok itu Pterocarpus India, secara sinergi yang berkaitan dengan asid glutamik, yang bertindak sebagai substrat dan dengan merangsang metabolisme sel. Selain itu, semua aset-aset ini mempunyai.
arahan penggunaan : Sapukan setiap hari pada kulit dan urut perlahan-lahan untuk memudahkan penyerapan. Jangan bilas. A kemerahan sedikit adalah disebabkan oleh rangsangan peredaran darah.
Kontena : 100 botol ml.

ALOE PURE GEL
100 % aloe tulen

Gel tidak berwarna dan tidak berbau, terutamanya menyenangkan kerana ia adalah cahaya, cepat dan penyerapan mudah. Ia tidak mengandungi gelling kimia. Ia segera memberikan perasaan penghidratan mendalam dan kesegaran. Ideal untuk menyahtoksik dan mengimbangi semula kulit berminyak, sebagai anti -radang untuk kulit jengkel oleh rawatan kimia atau oleh sebab semula jadi (dermatitis, ekzema..).
Ia juga sesuai sebagai rawatan selepas matahari untuk mengekalkan tan anda dalam masa dan menenangkan selaran matahari. Tidak meninggalkan kesan melekit. Ramuan utama:. Aloe Barbadensis
botol pakej dengan pam dispenser 100 ml dan 1000 ml helang.

X

privacy