2019
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


CAPILLARY HERSTRUCTURERING LOTION - met panthenol
CAPILLARY HERSTRUCTURERING LOTION - met panthenol - ALLWAVES - Behandelingen - haarverzorging

Rate this product:


0 click

CAPILLARY HERSTRUCTURERING LOTION - met panthenol
ALLWAVES - Behandelingen - haarverzorging


LOZIONE capillare RISTRUTTURANTE - al pantenolo

Het werkingsprincipe Placenta oefent een revitaliserende actie die helpt om de huid tropisme stimuleren. Voor bestaande affiniteit met de huid en de weefsels in het algemeen, de placenta extract bevordert de stimulatie van de haarwortel en de neiging om het biochemische evenwicht te herstellen, dankzij de vereniging van pro - vitamine B, brandnetel en collageen. Hiermee kunt u de beste resultaten in de behandeling van haar broos en zwak te bereiken, dat ze de neiging om gemakkelijk en val te breken, helpt ook om ze meer elastisch en volumineus maken.

CAPILLARY Revitalizing LOTION - ginseng
In de samenstelling van ginseng zijn B -vitaminen, vitamine C, essentiële oliën en aminozuren, die een algemeen actie revitaliserende geven. Het is een cosmetisch product dat is ontworpen om het haar natuurlijke schoonheid en vitaliteit te herstellen. Door zijn formule verrijkt met actieve plantaardige ingrediënten zoals brandnetel, paprika en panthenol die handelen in synergie met de glycolzuur extract van ginseng, voert een verfrissend en verkwikkend effect op het haar.

LOTION CAPILLARY versterkende - royal jelly
Royal jelly is een bron van zowel vitaminen, waaronder B1, B2, B6, die van vrije aminozuren, die belangrijke elementen die de eiwitketens in de haarvezel aanzien. Het is bijzonder geschikt voor de behandeling van het haar zwak en broos, aangezien het helpt om hun natuurlijke lichaam en schoonheid te herstellen.
doos : 10 ml flacon in een doos van 12 stuks

Related

Vochtinbrengende conditioner EN detangling - ALLWAVES
LINE ALLWAVES - ALLWAVES
LOTION KROES - ALLWAVES

X

privacy