2019
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


PROFESSIONELE TECHNISCHE PROGRAMMA
PROFESSIONELE TECHNISCHE PROGRAMMA - BOTUGEN by FANOLA - Behandelingen - haarverzorging

Rate this product:


1 click

PROFESSIONELE TECHNISCHE PROGRAMMA
BOTUGEN by FANOLA - Behandelingen - haarverzorging


De enige professionele programma "Botox" voor de wederopbouw van broos en beschadigd haar met keratine, Botolife en hyaluronzuur.

RECONSTRUCTOR SHAMPOO
De speciale formule met pH 6,5 vrij van sulfaten en zout toegevoegd zachtjes reinigt, verwijderen van puin en minerale onzuiverheden. Open de schalen van het haar voor optimale interne herstructurering actie. Keert terug naar het haar zijn natuurlijke eiwitten evenwicht. Bladeren haar zachte, gehydrateerd en tonics en volumineuze.

VULLER RETREADER
Dringt diep in de haarstructuur. Versterkt en direct gescheurd gebieden beefing met een intense herstructurering actie binnen. Het haar is nieuwe kracht gegeven, afgezwakt, soepel en goed verlicht.

ZINGEN, MASKER
Zijn formulering rijke, dik en romig zeehonden de haren schalen. Vergemakkelijkt het proces van interne wederopbouw. Detangles haar effectief waardoor het zijdeachtige, soepel en vol.

RECONSTRUCTOR SPRAY FILLER
De exclusieve formule geeft Toon, lichaam en volume aan het haar, waardoor ze buitengewoon helder, zacht en zijdeachtig. Geen gewichten of stick. Verhoogt de duur van de vouw.
verpakking: fles shampoo 1000 ml;
-vuller retreader in glazen fles 150 ml;
masker in 1000 ml pot;
-vuller retreader spray 150 ml spray fles.

X

privacy