.
2019
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


COLORDESIGN : Hairdesign
COLORDESIGN : Hairdesign - COLOR DESIGN - Behandelingen - haarverzorging

Rate this product:


0 click

COLORDESIGN : Hairdesign
COLOR DESIGN - Behandelingen - haarverzorging


RECONSTRUCTIE

• LINE RECONSTRUCTION
ceramide A2 en Keratine
Biedt beschadigd haar en broze een supplement van amino structurele staat zijn om hun natuurlijke structuur weer op te bouwen, ter vervanging van de bestanddelen verloren als gevolg van technische behandelingen intensief. De gecombineerde productlijn kunt u zichtbare resultaten te krijgen uit de eerste aanvraag.

SHAMPOO RECONSTRUCTION
De specifieke actieve ingrediënten van dit product, Keratine en Ceramide A2, bieden nieuwe structurele aminozuren om het haar, waardoor ze direct zacht, glanzend en makkelijk te kammen.
doos : 300 ml fles.

RECONSTRUCTIE MASK
Het is de meest actieve productlijn verrijkt met Keratine en Ceramide A2. Naast de reconstructie van de beschadigde of verzwakte haar, maakt de stang veel structurele aminozuren en oefenen zeer hydraterende en verzachtende zowel haar en hoofdhuid. Aan het einde van de behandeling, het haar zacht en zijdeachtig zijn.
doos:. slang 200 en 500 ml jar

OIL RECONSTRUCTION
Het is de ultieme drager van actieve ingrediënten, restituitivi en verzachtende middelen. Het beschermt zowel de zowel de haren op de hoofdhuid, het haar draagt ​​een zeer hoge bescherming tegen de zon baden en solarium, plaats de beschermende werking van de hoofdhuid technische behandelingen zoals kleur-en permanent. Grote ontwarren, toegevoegd aan de wederopbouw crème versterkt de bescherming en de wederopbouw van het haar.
doos : 10 ml flacon in een verpakking van 12 stuks. en 300 ml fles.

MOUSSE BRAN voedende en MOISTURIZING
Met zijn hoge eiwitgehalte van natuurlijke zemelen, hydrateert en revitaliseert het haar behandeld. Het kan ook worden toegevoegd aan het mengsel te verven of permanent, om je haar te beschermen en maken het zacht en soepel, terwijl de processors. Het is geformuleerd om te rehydrateren en ontwarren het haar, werkt als een leave-in conditioner beschermt het haar met zijn eiwitten.
doos : 250 ml fles .

X

privacy