2018
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


FASE ESSENTIAL ontgiftende
FASE ESSENTIAL ontgiftende - FAIPA - Behandelingen - haarverzorging

Rate this product:


FASE ESSENTIAL ontgiftende
FAIPA - Behandelingen - haarverzorging


etherische oliën

ontgiftende

lijn ontwikkeld om je haar en hoofdhuid helpen om giftig afval als gevolg van externe middelen die het haar dagelijks verstoppen elimineren. Zowel de shampoo crème is rijk aan essentiële oliën van munt en cederhout te zuiveren en beschermen het haar en de hoofdhuid, het geven van bescherming, glans en zachtheid. De oliën, in synergie met de kationische eiwitten gewonnen uit de boom van wonderen Zuid -Amerikaanse Moringa Oleifera, aanwezig in een percentage van 2 %, geeft totale bescherming tegen vervuiling, UV- straling en weersinvloeden, waardoor en het haar gezond, sterk en veilig. De uitgevoerd op het behandelde haar met shampoo met extract Moringa Oleifera tests toonden aan dat in vergelijking met een behandelde haar met shampoo gezamenlijke kammen stijgt van 34%, de vervuiling deeltjes die zich aan het haar met 38% gedaald verhoogt de bescherming tegen UV met 64 %.

VOORBEHANDELING LOTION ADVANCE
Balanceren pH epidermale getoond aan de hoofdhuid en het haar te reinigen. Verwijder overtollig afval en overmatig schilferen. Bijzonder rijk aan essentiële oliën, arginine en glycolzuur. Heeft een verzachtende en ontgiftende. Gebruik voorafgaand aan de behandeling.
doos:. geen gas spray fles van 250 ml

haar shampoo - ontgiftende
Geformuleerd met natuurlijke reinigingsmiddelen en niet- agressief uit suiker, rijk aan essentiële oliën en kationische eiwitten.
doos :. 250 ml fles

HAIR CREAM - ontgiftende
Speciaal ontworpen om het effect van de shampoo te verbeteren. De oliën van munt en Cedar, in combinatie met de kationische eiwitten, niet om haar volledig te beschermen tegen externe factoren zoals vervuiling en UV-stralen. Bovendien is de specifieke formule van de crème kan de olie effectiever doordringen, waardoor het haar beschermde tegelijkertijd weer elastisch, glanzend en makkelijk te kammen.
doos :. 175 ml tube

Related

CITY LIFE HYDRATING - FAIPA
SAFE PROFESSIONAL POST KLEUR - FAIPA
PHASE ESSENTIAL HAIR- GYM - FAIPA
privacy policy