2019
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


LINE GEVOELIGE HUID
LINE GEVOELIGE HUID - OPTIMA-COSMEDI - Behandelingen - haarverzorging

Rate this product:


1 click

LINE GEVOELIGE HUID
OPTIMA-COSMEDI - Behandelingen - haarverzorging


bescherming en hydratatie

Bijzondere voorwaarden van de hoofdhuid, zoals seborrheic dermatitis, kan ernstige irritatie en jeuk veroorzaken, wat leidt tot ongemak en peeling. Deze specifieke productlijn is verrijkt met een mix van natuurlijke ingrediënten, zoals olie van koolzaad, Bisabolol, Glycerine en Castor Oil, die samenwerken om onmiddellijke verlichting dankzij verlenen aan een effectieve anti - irriterend, anti - - inflammatoire en anti - bacteriële.

GEVOELIGE HUID SHAMPOO
Shampoo zachtjes rustgevend voor de gevoelige huid die lijden aan seborrheic dermatitis, irritatie, jeuk en schilfering te behandelen. Kalmeert en hydrateert de hoofdhuid, waardoor het haar licht, gehydrateerd en glanzend.
pakket :. flessen van 250 en 1000 ml

GEVOELIGE HUID MASK
Kalmeringsmasker geformuleerd te hydrateren en verzachten de gevoelige huid. Het helpt om de sterkte en de elasticiteit van het haar waardoor ze zacht en gehydrateerd te verbeteren.
wijze van gebruik :. na het wassen, van toepassing zijn op haar en hoofdhuid nat
pakket :. 150 ml tube

GEVOELIGE Skin Lotion
Lotion ontworpen om hulp te geven aan de gevoelige huid, geïrriteerde, jeuk geassocieerd met seborrheic dermatitis. Kalmeert en herstelt de juiste vochtbalans.
wijze van gebruik : op de huid met speciale aandacht voor de geïrriteerde plekken. Verspreid zachtjes en gelijkmatig. Niet uitspoelen. Voor maximale resultaten gelden zelfs meerdere malen per dag.
pakket :. fles 75 ml

Related

LINE RECONSTRUCTIE - OPTIMA-COSMEDI
OPTIMA - line -roos - OPTIMA-COSMEDI
OPTIMA - fijn haar lijn - OPTIMA-COSMEDI
OPTIMA - line controle val - OPTIMA-COSMEDI

X

privacy