2018
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


CONCEPT: SHAMPOO
CONCEPT: SHAMPOO - PLURA PROFESSIONAL LINE - Behandelingen - haarverzorging

Rate this product:


CONCEPT: SHAMPOO
PLURA PROFESSIONAL LINE - Behandelingen - haarverzorging


CONCEPT: GLI SHAMPOOS

VERSTERKING : Fall versterking shampoo. Dankzij de gecombineerde werking van ginseng en zemelen, speelt een spannend en
versterken, waardoor een grotere circulatie van de huid.

LISS REPARATIE : anti - frizz smoothing shampoo. Dankzij extract van lijnzaad is effectief voor kroeshaar, verwerkt en benut. De onverzadigde lipiden fracties van lijnzaad, vitamine F bestanddelen, verhogen haar glans en verbeteren van de uitstraling van het haar, waardoor het gemakkelijk te kammen, zacht en gezond.

HYDRATING : hydraterende shampoo voor droog haar en sfuttati. Dankzij eiwitten melk, voert een specifieke actie regenereren hydrateren het haar in de diepte, het geven van flexibiliteit, zachtheid en makkelijker te kammen.

Color Care : shampoo voor geverfd haar polish. Door zijn zure pH, voert een polish op je haar geverfd en behandeld. Vernieuwen van de kleur, het geven van glans, reinigt, balanceert de natuurlijke pH van de hoofdhuid.

DYNAMIX : het bekrachtigen van shampoo veelvuldig gebruik. Dankzij de innovatieve formule, geeft energie, glans en volume aan het haar dat veelvuldig wassen nodig.

NORMALIZE : Normaliseren anti-roos shampoo. Dankzij de eigenschappen van de appel, een specifieke anti - roos, het afschilferen van de huid aanzienlijk verminderen. Rustgevend voor de huid, diep reinigt zachtjes, het verwijderen van overtollige vette roos.

EGG : shampoo en tonic. Omdat de eiwitten en vitamine D, voert een herstellende en verkwikkende, waardoor het haar broos en dof de oorspronkelijke glans en lichaamshaar typisch voor jong en gezond.

CACAO : neutraal strengthener voor alle haartypes. Voor frequent gebruik door de verleidelijke geur, voor de versterking effect, in staat om over te brengen aan het haar aangename sensatie van welzijn dat alleen de cacao doneren.

VANILLA : volumizing fijn haar. Met zijn zachte crème, dankzij melkproteïnen gecombineerd aroma van vanille, geeft volume en glans aan het haar, waardoor het gezond en jong.

YOGURT : voedende haar droog en vezelig. De herstructurering werking van eiwitten in de melk, voeg de yoghurt aroma, zachtheid en zachtheid.

DOUCHE Hair & Body : shampoo hydraterende anti - zout - pH 5,5. Was haar zachtjes retourneren van de eiwitten en vitamines die nodig zijn voor hun vitaliteit en schoonheid.

doos : fles met meten dop 420 ml .

X

privacy