2019
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


HEALTHYSEXYHAIR : opnieuw uitvinden
HEALTHYSEXYHAIR : opnieuw uitvinden - SEXY HAIR - Behandelingen - haarverzorging

Rate this product:


0 click

HEALTHYSEXYHAIR : opnieuw uitvinden
SEXY HAIR - Behandelingen - haarverzorging


HEALTHYSEXYHAIR : opnieuw uitvinden

Herondek COLOR EXTEND BEHANDELING
Voor fijn haar en beschadigd. Een romige behandeling die diep herstelt en beschermt fijn haar, grote emmers en zeer beschadigd. De nieuwe formulering met bleekmiddelen in synergie met kokosolie en bamboe, geeft UVA / UVB bescherming, conditionering voedingsstoffen, versterking van de anti-oxidant eiwitten en geeft een goede houdbaarheid van de kleur.
Instructie voor gebruik : Was je haar met opnieuw uitvinden COLOR EXTEND Shampoo voor dik haar. Meld je dan aan op vochtig haar en spoel.
Pakket : tube.

Herondek Color Care Top Coat
Gloss behandeling geeft het haar een luxe glans woonkamer. Ideaal voor alle schakeringen van haar, natuurlijk of gekleurd.
instructie aan het werk te gebruiken op het haar en spoel.

Herondek COLOR EXTEND SHAMPOO
Voor fijn haar of beschadigd. Een formule van de nieuwe technologie met zonneschermen en witmakers in synergie met bamboe en kokosolie die zacht reinigt fijn haar en / of schade, terwijl het voedt en versterkt, verlenging van de levensduur van de kleur.
Instructie aan werk te gebruiken maken van schuim en spoel. Herhaal indien nodig.
Pakket fles.

Herondek COLOR EXTEND VEREDELINGSMIDDEL
Voor fijn haar of beschadigd. Formule met zonnebrandcrème en witmakers in synergie met olie Docco en bamboe, geef een heerlijke cocktail van UVA / UVB bescherming, conditionering versterken voedings eiwitten en anti-oxidanten, zorgt voor een goede houdbaarheid van de kleur allemaal samen.
Instructie voor gebruik : Was je haar met opnieuw uitvinden Color Extend Shampoo voor fijn haar en beschadigd. Breng vervolgens de conditioner aan op vochtig haar en spoel.
Pakket fles.

X

privacy