2018
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


B.TREND
B.TREND - HALONIS - kappers accessoires

Rate this product:


B.TREND
HALONIS - kappers accessoires


SEMI-PERMANENTE GELS-ENGELS-LONG LASTING

Wenst u een glazuur die zal langer duren? Kies B. TREND. Denk aan kleur als de jurk is een accessoire om te voldoen aan uw verlangen naar verandering in een praktische en snelle manier , in de toepassing op natuurlijke nagels en herbouwd. Dries in seconden en verwijderen met een oplosmiddel of remover. B. TREND is de oplossing voor elke vrouw. De enorme keuze van kleuren is beschikbaar in 5 ml notatie notatie in 14 ml.

NAGELVERZORGING
Geniet van

SEMI-PERMANENTE NAGELLAK TOEPASSING:
Duw de nagelriemen terug en laat u de bovenkant van de nagel. Geven vorm aan de nagels om ze allemaal hetzelfde. Mat je nagels met een baksteen 100/180 te maken het poreuze en spolverarle met het penseel. Breng een dunne laag van B-TREND Primer en laat het verdampen. Breng een dunne laag van gel op basis van Stichting BTREND met keratine en katalyseren in 2 minuten UV lamp of LED-lamp voor 60 seconden. Breng een dunne laag van Gel Poolse B-TREND en katalyseren in UV-lamp 2/3 minuten of in LED-lamp voor 60 seconden. Herhaal met een tweede vacht van Nail Polish en Gel lamp. Afdichting door toepassing van een dunne laag van sealer Gloss Fixer B-TREND en katalyseren in UV-lamp 2/3 minuten of in LED-lamp voor 60 seconden. Verwijder Residuele gel uit de nagel met behulp van het wasmiddel reinigingsmiddel B-TREND.
GLAZUUR VERWIJDERING:
Met behulp van een bestand is 180-korrel slijpen zachtjes Gloss Afdichtmiddelen Fixer B-TREND. Toe te passen over de nagel een katoenen bal of pad gedrenkt in oplosmiddelen Remover B-TREND. Wikkel de nagel met aluminiumfolie en wacht 10 minuten. Verwijderen van de aluminiumfolie en zachtjes verwijderen met een stok of duw huid verzacht glazuur.
verpakking: -5 ml en PRIMER 15 ml.
-Stichting met keratine 14 5 ml en ml.
-GLANS Fixer 5 ml en 15 ml.
-REINIGINGSMIDDEL 125 ml.
-REMOVER 125 ml en 250 ml.
-Calendula HAND CREAM 30 ml.
-LED-lamp B-TREND.

Related

X

privacy