2019
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


rolling upgrade
rolling upgrade - UPGRADE - Stijltangen

Rate this product:


0 click

rolling upgrade
UPGRADE - Stijltangen


professionele roterende krultang

nieuwe ijzer rolling upgrade Upgrade de lijn markeert een verandering in de perceptie van het werk, vanwege de bijzondere kenmerken.
De originaliteit van de rolling upgrade ijzer is dat het kan draaien op 360 graden de verwarming staaf gemaakt van titanium om mooie krullen en pijpenkrullen in een mum van tijd. Het gebruik van de ROLLING is heel eenvoudig: het volstaat om een haarlok in de klem geplaatst over de balk te vergrendelen en draai dit met je wijsvingers en duim, het rollen van de draad rond de bar. Stop niet met de draaiende beweging tot het haar niet zelf zullen worden losgemaakt van de bar, dit is het signaal dat de bus klaar is en u kunt het ijzer te verwijderen.

lange titanium bar kan een constante en gelijkmatige temperatuur over het gehele oppervlak, waardoor de opmerkelijke resultaten. Op de punt van het strijkijzer UPGRADE walsen is geplaatst een strook Teflon rode kleur, deze dient om de variatie van de temperatuur van het strijkijzer geven, wit van kleur, wat aangeeft dat het apparaat de ingestelde temperatuur heeft bereikt en daarom gebruiksklaar. Deze bijzondere kan ook nuttig realiseren, eenmaal van de ijzer UPGRADE ROLLING hoe lang het zal nog warm, de kleur van de strip geleidelijk terug naar de rode kleur en vervolgens het koelen van ijzer

Related

TITANIUM PRO UPGRADE - UPGRADE
UPGRADE NEWAVE - UPGRADE
ROLLING IRONS - UPGRADE
PLAAT H2arganOIL - UPGRADE

X

privacy