2018
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


BIOLOGIC
BIOLOGIC - HANTESIS - Permanenta a parului

Rate this product:


BIOLOGIC
HANTESIS - Permanenta a parului


vigoare singur organic permanent

BIOLOGIC Permanent - Permanent putere biologic unic
Conține soia proteine ​​, substante nutritive pentru structura firului de par, keratina aminoacizi și Colagen Marin pentru a hidrata și de a crește plasticitatea a preveni despicarea varfurilor deteriorate și refacerea parului.
Metoda de utilizare : pentru a aplica lotiunea fluturând după ambalaj parul cu bigudiuri, lasă pe timp de 5 la 20 de minute, în funcție de porozitatea parului. Clătiți cu apă călduță până la eliminarea completă a lichidului, tamponare excesul de apă din fiecare bigudiu și apoi trece la saturație cu neutralizator
.Utilizați aproximativ 70 % dinagentul de neutralizare (la fel pentruversiunea cu și fără peroxid de hidrogen), pentru a satura bigudiuri, apoi se lasă timp de 5 minute.
Scoateți ușor bigudiuri și distribui neutralizarea restul (30 % din pachet), firul de strand. Lasă pe timp de 1-2 minute. Clătiți bine cu apă caldă. Continua cu stil. Numai pentru uz profesional.
cutie : kit Perm într-o sticlă cu duza aplicator flacon de 100 ml cu neutralizator duză aplicator în 100 ml

SCENTED SPRAY - Spray parfum pentru permanent
Acesta conține un complex de ingredient activ, care surprinde și moleculele mirositoare, transformându-le în produse inerte, făcând în acest fel nu poate fi percepută de către sistemul nostru olfactiv.
Metoda de utilizare : după terminarea serviciului chimic continua cu sampon, prosop uscat excesul de apă și se pulverizează remover miros de produs. Nu clătiți, în cele din urmă trece la cutelor. Numai pentru uz profesional.
cutie : sticla cu pulverizator de 70 ml


gelifiere LAPTE - acțiune de netezire și plumping
Lapte de gelifiere biologice pentru a adăuga la Perm. Are o netezire și plumping. Conține hidrolizat Keratina, o mare pentru a hrăni și de a consolida parul uscat și slab.
Metoda de utilizare : se amestecă produsul într- un raport de 1:1. Folosind o perie, se aplicăamestecul la 3 mm de la baza începând de laceafă. Imprastiati amestecul uniform pe parul si timpul de instalare va spăla bine.
cutie : flacon cu dozator cioc 125 ml

Related

X

privacy