2018
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


Efect de culoare
Efect de culoare - CHENICE - Ton pe ton - Hair

Rate this product:


Efect de culoare
CHENICE - Ton pe ton - Hair


ton pe ton de culoare , fără amoniac în pe termen lung

ton pe ton

este răspunsul la orice nevoie : parul naturale pentru a aduce clienților de culoarea pe primul părul gri pentru a acoperi în mod natural. Rezultate : culori vii și strălucitoare. Parul matasos si stralucitor cu culori naturale și genial. Lipsa de amoniac elimină riscul de alergie respiratorie și a minimiza sensibilitatea pielii.
COLOR efect este recomandat pentru a acoperi prima părul alb, cu un maxim de uniformitate de culoare, stralucire si catifelare. Reflecții intense și strălucitoare de lungă durată. Produsul este îmbunătățită cu agenti de transport inovatoare sunt în măsură să mențină culoare activ în timpul pregătirii și pentru a crește în mod semnificativ gradul de penetrare a moleculelor de colorant și activele din interiorul firului de par. Agenții de transport a stabiliza culoarea în păr sporirea rezistenței la spălare și creșterea luminozitatea și intensitatea de colorare.
Efect de culoare este rezultatul unui echilibru perfect între condiționat și de înaltă calitate, pigmenți de bază, care prezintă un grad ridicat de puritate. Formula imbogatita cu extrem de cosmetice Yogurtene și miere pentru a face toate substantele nutritive necesare pentru a reasambla firul de păr și de a face parul puternic, moale și frumos. Miere protejează, de asemenea, pielea sensibila in timp ce viteza obturatorului și oferă o hidratare excelenta.
Metoda de utilizare : se amestecă bine într-un castron non- metalic sau într- un agitator cocktail respectând raportul de amestecare de 1-2 (50 ml de ton - pe - ton + 100 ml de soluție activă). Se aplică să se usuce, părul nespălat.
Timp de 20-25 de minute de instalare Aplicați după culoare Țineți
Colorcutie : 60 ml tub .

Related

X

privacy