2018
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


DICOLOR
DICOLOR - DIKSON - Ton pe ton - Hair

Rate this product:


DICOLOR
DIKSON - Ton pe ton - Hair


colorare directă în 9 culori diferite

Culorile sunt concepute pentru a spori în mod direct și tonifierea parului tau natural sau de a menține și de a revitaliza culoarea parului între două culori. Asigurați pigmenți colorați pe păr, fără a fi implicate mecanisme de oxidare. Diminua treptat într-un mod natural, cu fiecare spălare. După aproximativ zece reflexe sampon dispar fără a lăsa nici un efect regenerarea parului si a reveni la culoarea lor originală. Perfect pentru acoperireaprimei părul alb cu până la 30 % - 40 %. De asemenea, ideal după ce au suferit tratamente chimice, cum ar fi îndreptare și permanent. Reflecții corecte revitalizarea culoarea fără a supraîncărca. Produsele de colorare directă elimina îngălbenirea de păr gri sau alb. Pe parul decolorat accentua nuanțele. Gata de utilizare, sunt o garanție de practic : nu necesita amestecare preliminară. Ele nu conțin amoniac sau peroxid și de ce nu ușura baza naturala. Reflecțiile de par colorate sunt intensificate, culori strălucitoare este menținută. Parul este respectat, folii transparente, textura este matasoasa, tonuri strălucitoare sunt rafinate.

nuanțe : 9 nuante diferite : Blond, Blond, Blond inchis, maro, ciocolata maro DEEP, Mahogany, roșu arămiu, roșu intens. Alege nuanta care se potriveste cel mai bine culoarea de la începutul clientului, referindu-se la masa de aplicabilitate.
Metoda de utilizare : , mănuși de protecție corespunzătoare, se agită flaconul și scoateți capacul. Dupa spalarea parului, tamponat cu ajutorul unui prosop pentru a îndepărta excesul de apă, se aplică DICOLOR direct din sticla, DICOLOR distribui uniform pe lungimi si sfaturi. Pieptănare, folosiți jumătate din sticla pentru un cap în medie de par, folosesc intreaga sticla pe parul lung. Bucurați-vă de produse de par bun pentru a asigura o distribuție bună. La sfârșitul timpului de expunere doar clătiți bine cu apa nu va curge până în clar. Nu face nici un sampon. Timpi de expunere : par natural pentru 15-30 minute, în funcție de intensitatea de reflecție și de nivelul de acoperire pe care doriți. Pe parul colorat 5-15 minute, în funcție de intensitatea de reflecție pe care doriți. DICOLOR masca pe parul alb, alb cu până la 30 % - 40 %. Porniți aplicația în care procentul este mai mare de păr alb și de a începe pe restul de par.
cutie :. flacon de 70 ml într-o cutie de 3 buc

X

privacy