.

brands for hairstylist

2021

catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


PER MAGS
CONTACT THE COMPANY

DAVINES ❤️
Gel i acabat del cabell
PER MAGS


estil i acabat
Davines ofereix una gamma de productes insòlits i refinats, que permeten jugar creativament per desenvolupar en una expressió autèntica i original d'estil. Materials i artistes canvi atípics, conegudes com a eines d'artistes reals, ideals per a un estudi del cabell escultòric. L'èxit de la línia per al pentinat i acabat amb productes d'alta qualitat diferenciats pels factors de la finca i els diferents efectes, segons el que determina les quantitats corresponents, ha estat objecte d'un creixent interès per part dels usuaris finals, el protagonista del procés creatiu costat de la perruqueria en l'ús d'assistents per a la Sintonia Fina.

N. 11 COLA PER ASSISTENT
Superglue universal ultra ràpid d'establiment, ideal per crear una arquitectura extrema amb els cabells. La textura fibrosa, que combina l'última generació de resines i matèries primeres vegetals obtinguts de blat dur a través de la biotecnologia, ofereix un estil flexible.

N. 12 POLS DE CIMENT PER ASSISTENT
Pols Carburizador una pols impalpable soluble que, en barrejar-se amb productes d'estil en forma de crema, cera, gel o mousse, li permet augmentar el poder de fixació del producte. Composta exclusivament de precioses resines, així, un estil adaptable a un sol nivell.


Rate this product:


31 click

Related

Orea Malia - DAVINES
Els perruquers Denis Allegri - DAVINES
Realitat per Fabio Zaffignani - DAVINES
DEFINICIÓ Davines - DAVINES
N. 13 MAT FORMACIÓ DE TERRA PER MAGS - DAVINES
MÉS A L'INTERIOR - DAVINES

X

privacy