INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


prirodna boja
prirodna boja - SOLFINE - Boje za kosu

prirodna boja
SOLFINE - Boje za kosu


prirodna boja

Bojenje trajno lišena paraphenylendiamine nizak sadržaj amonijaka obogaćen prirodnu cjelinu na temelju :

• Aloe Vera : njegova ljekovita i kozmetička svojstva su poznata još od antičkih vremena, u formuli Aloe Vera. Igra važnu umirujuće i omekšavanja.

• Pšenica Protein : Pšenica ježitarica bogata proteinima unutar kolorita, igraju restructures i popravke.

• jojoba ulje : Ulje jojobe jevosak koji proizvodi sjemenki jojobe biljka koja raste u pustinjskim područjima. Pažnje su njegove koristi u kozmetici kao emolijens koji je kao sredstvo za ublažavanje poliranje.

• Bambus Ekstrakt: U Kini, bambus jesimbol vječne mladosti. Bogata hranjivim aktivnim sastojcima i normalizaciju, daje elastičnost i sjaj kose.

• Pantenol : rekao je ljepota vitamina u prirodnu boju igrahranjiva i hidratantna.

• Alpha Bisabolol (ekstrakt kamilice) jeulje dobiveno od lišća Matricaria kamilice, naširoko koristi za opuštanje i toniranje kože, odličan je protuupalno i umirujuće.

• Ne PPD :.oprezni istraživanja proces je omogućio nam je da odaberete oksidacije posreduje prema visokim standardima čistoće za maksimalnu učinkovitost boje

• Jednostavnost : sve boje prisutne u mapu savršeno prekrivanje sijede kose u izravan način, bez potrebe da se miješati s prirodnim serije. To olakšava intermiscelazione nijanse i pojednostavljuje rad frizera.

• Bojanje delikatna : sadrži nizak postotak amonijaka, što otvara zanoktica nešto. Mikro - pigmenti prodiru u kosu zanoktica, čak i ako to nije u potpunosti proširene, a tek kad su unutar molekule oksidiraju postaju veći i šarene, to je moguće zahvaljujući posebnom kontrolirano oslobađanje oksidacije. Molekule boje pa su zarobljeni u strukturikose daje rezultate vrlo izdržljiv. Osim toga,netaknuti zanoktica će odražavati uzvrat boja svijetla i intenzivna.

Shades dostupna u 64 nijansi podijeljenih u 12 obitelji: NATURAL ASH, ljubičasta, bež, smeđa, zlato, bakar, RED mahagonija i SUPERLIGHTENERS. Posebnost sudvije serije : Toner (za toniranje pruge i promjene u boji) i MIX & Serije (do bjelila i boje u jednom koraku)
. način korištenja : miješanje 1:1.5 srednju cijev (50 ml), s 75 ml Solfine Oxy
box : 100 ml tube

X

privacy