2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


SOS SKIN SCREEN
SOS SKIN SCREEN - SENSUS - Produsele speciale pentru par

Rate this product:


0 click

SOS SKIN SCREEN
SENSUS - Produsele speciale pentru par


crema delicata si dens, care protejeaza pielea de colorare în timpul colorare, acționează încet datorita formulei sale imbogatite cu Meadfoam ulei și unt de Shea.

IHF SOS murdăriți REMOVER
Acesta este șervețel de unică folosință practic și funcțional, care vă permite pentru a îndepărta petele de produse cosmetice de culoare de piele.
Ambalate în plicuri individuale permite o utilizare ușoară și asigură igiena și siguranța.

SOS SCRUB PURE
Acesta este produsul care pregătește părul colorat pentru serviciile tehnice, datorită tehnologiei de formula imbogatita cu extract de Saponaria care are o curatare profunda, dar blând.

SOS culoarea parului REMOVER
Indeparteaza delicat orice tip de produse cosmetice oxidare pigment de păr, fără a modifica cel natural. Datorită formula sa inovatoare este posibil de a transformaprocesul de oxidare de colorare, eliminând moleculele colorate, fără a atacapigmentarea naturală apărului. Este un produs deosebit de adecvat pentru corectarea de toate sau o parte din culoarea. Un produs tehnic, dar formulată cu respectarea deplină a parului. Nu are nici o putere de albire sau decapare.
SOS culoarea parului REMOVER asigură menținerea de păr în perfectă stare, moale si matasoasa la atingere, datorită tehnologiei sale imbogatit cu unt de shea și ulei de cocos.

HAIR SKIN Ecranul de protecție
O crema corpolent și delicat bariera care protejeaza pielea de colorare în timpul colorare. Protejează și acționează încet, datorită formulei sale imbogatita cu Unt de Shea.

SOS SKIN Satin Hair REMOVER
SOS Skin Stain Remover este un șervețel de unică folosință practic și funcțional, care vă permite pentru a elimina petele de produse cosmetice de culoare de piele. Ambalate în pungi individuale permite o utilizare ușoară prin asigurarea igienei și a siguranței.

X

privacy