2018
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


TICA CULOARE
TICA CULOARE - SENSUS - Ton pe ton - Hair

Rate this product:


TICA CULOARE
SENSUS - Ton pe ton - Hair


inovatoare de colorare directe

Cercetari pe tehnica şi utilizarea de culori şi stil în viaţa de stradă au creat noi expresii noi modalităţi de înţelegere şi să se joace cu culoarea: Theodor culoare este gama de culori care permite directe , în simplitate şi securitate, să reînnoiască fiecare zi imaginea clientului. Este un produs gata-la spre-folos care conţine nici agenţii alcaline şi care nu include utilizarea unor solutii oxidante. Aceste caracteristici fac un produs de cea mai mare delicateţe şi seminţe pe par.

TEHNOLOGIE
Formularea gel vă permite să optimizaţi cantitatea de produs utilizată, garantează performanţe excelente este minimizarea deşeurilor excesive. Caracteristicile specifice şi pigmenţi tehnologice recente permite capacitatea de penetrare excepţionale şi etanşeitate de pigmenti de culoare in parul cu structura , în cazul în care acestea rămân ancorate pentru a asigura un rezultat de culoare intensă şi de lungă durată. Diferite nuante au o valoare ph acid.

CUM & CE
s-a născut nouă punk chic , capricioase, idee despre eclectismul fie în afara caseta de punk , reinterpretat într-o cheie client lounge se potriveste pentru a lua un tac mai stilistice. Cele mai extreme culori precum albastru , verde , au fost întotdeauna o limită de fiecare tehnic, dar cu tabu culoare astăzi este soluţia.

COMPOENETI şi activ efect
Principiile active şi formula speciala de alcool gratuit da hidratare , excepţionale catifelare si stralucire.

nuante: disponibile în urmatoarele culori: verde galben verde ACID sticla , TURCOAZ, crescut , VIOLET, CHERRY RED , oranj, albastru , şi în MAGNET (pre-colorare) şi clar.

modul de utilizare: TABU de culoare este un produs gata pentru utilizare; se toarnă cantitatea necesară într-un castron , purta mănuşi de unică folosinţă, distribuiţi uniform peste zona pe care doriţi să picteze cu ajutorul o perie si un pieptene de nivel-dinte.
Sugestii:
Cu MAGNET de culoare tabu culori vibrante rezultate şi, de asemenea, uniformele pe structuri capilare sensibilizate deosebit. Aceasta va produce rezultate strălucitoare şi lungă durată.
Coloratiile EXTREME nebun:
Aplicat pe parul decolorat sau decolorată (nivel 9/10) folosit pur realizează extrem de genial reflecţii. Mult mai clară este aplicarea mult mai vibrante va fi culorile finală.
DELICAT de culori VINTAGE:
Cu reflecţii asupra albit sau albite blonda (nivel 9/10) este folosit în combinaţie cu clar , în 9 piese clar diluție: 1 parte de nuanţă alegere (procent orientative), devine delicat pastelate şi colorat este foarte potrivit pentru a crea un aspect elegant şi unic.

ambalaj: sticle de 150 ml.

X

privacy