.

brands for hairstylist

2022

World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


CARE & GLAMOUR
CONTACT THE COMPANY

SHOT ❤️
Balsems - haarmaskers
CARE & GLAMOUR


CARE & GLAMOUR

CARE & GLAMOUR maakt geen gebruik van oppervlakte-actieve stoffen als kankerverwekkend (SLS en SLES), heeft een formule rijk aan natuurlijke werkstoffen, de huid en beschermt de huid, biedt een breed scala van specifieke producten voor elk type haar. Zelfs bij veelvuldig gebruik, niet het haar beschadigen, en onderhoudt het zuur - hydro - lipide mantel. Het doet niets af aan de juiste natuurlijke pH van de huid en het haar.

MASK BESCHERMING LICHT EN KLEUR
Specifiek masker om zo lang houden als kleur, licht en schittering van gekleurd en behandeld haar. De formulering bij pH 4.2 en zonnebloemolie, voeden en verzegelen het haar schalen, met behoud van de structuur en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

STRESS CREAM SOOTHING & ontwarren
Balsamo - gebaseerde Zijde Eiwitten en Lijnzaadolie tot zeer hoge verzachtend en ontklitten. Voor droog haar, pluizig, weerbarstig en moeilijk.

MASK ANTI - AGE & HERSTRUCTURERINGSRESERVE
Masker diepere structurele vernieuwing van het haar aan de basis van collageen en Vitaminen fruit. Regenereert en herstructureert het geven van nieuwe vitaliteit en kracht om haar zwak en broos uitgebuit.
verpakking :. flessen met dispenser 250 en 1000 ml


Rate this product:


31 click

Related

X

privacy