2019
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


Aeto : bamboe natuurlijke haarverzorging
Aeto : bamboe natuurlijke haarverzorging - BAREX - Behandelingen - haarverzorging

Rate this product:


1 click

Aeto : bamboe natuurlijke haarverzorging
BAREX - Behandelingen - haarverzorging


Aeto : Natuurlijke bamboe HAIR CARE

Aeto is de filosofie dat de bijeenkomst van alle energieën van het lichaam viert.
De productlijn Aeto maakt gebruik van plantaardige, herstellende en helende eigenschappen, uit verschillende regio's van de wereld, zoals Afrika, het Verre Oosten, Hawaii, Australië, alle plaatsen waar een bijzonder rijke vegetatie groeit op het land of in de zeeën nog puur en onbesmet. Talrijke wetenschappelijke studies en laboratoriumproeven, uitgevoerd door specialisten Aeto BOTANY laten zien dat het gebruik van derivaten van botanische oorsprong in de lijn produceert snel en doeltreffend op de verzwakte haarvaten vezels, uitgebuit en uitgedroogd, een stijging van 47% van de weerstand breuk van het haar en de resultaten mogelijk maken
bereikenverrassend na vier behandelingen. fysiologische pH.

Versterkende Shampoo - Bamboo & Yucca
De extracten van Yucca glauca en bamboe gewassen uit de typische gebieden van oorsprong, gelegen in de ongerepte gebieden zijn rijk aan aminozuren, eiwitten en zetmeel. Dankzij deze elementen speelt een intense versterkende shampoo op het haar te dragen effectief om het meer elastisch en bestand tegen agressie te maken. Getoond voor de uitgebuite en verzwakt haar.
doos : flessen van 250 en 400 ml

VERSTERKEN BALM - Bamboo & Hibiscus
Uit de zaden van Hibiscus esculentus, inheemse plant van Centraal-Afrika, Maleisië en de Filippijnen, krijg je een melk met gunstige eigenschappen die, samen met de versterkende en revitaliserende eigenschappen van bamboe, handelen diep hydraterende en herstructurering de haarvezel.
doos : flessen van 250 en 400 ml

VERSTERKEN MASK - Bamboe & Wild Mango
Van de vruchten van de wilde mango (Irvingia Gabonensis) boom afkomstig uit de bossen van Afrika, krijg je een botanische boter van uitzonderlijke voedingswaarde zeer effectief in het geven van volume en glans aan het haar en de beheerbaarheid te verbeteren. De aanwezigheid van bamboe-extract, door versterkende eigenschappen, en panthenol maken dit masker is voedend en verjongend, perfect voor alle haartypes uitgebuit en verzwakt.
doos : 250 ml tube en pot van 500 ml

Related

Gekleurd haar en verdragen - KOPER silicium - BAREX
HAIR Crespi - Siliconen - MAGNESIUM - BAREX
FIJN HAAR - Siliconen - ZINC - BAREX
JOC CARE - BAREX
JOC CARE : haar roos - BAREX
JOC ZORG : HAAR EN REBELS KROES - BAREX
JOC CARE VET HAAR - BAREX
SILICIUM haar behandeling - BAREX
SILICIUM haar behandeling - BAREX

X

privacy