2019
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


JOC ZORG : HAAR EN REBELS KROES
JOC ZORG : HAAR EN REBELS KROES - BAREX - Behandelingen - haarverzorging

Rate this product:


0 click

JOC ZORG : HAAR EN REBELS KROES
BAREX - Behandelingen - haarverzorging


JOC CARE : CAPELLI CRESPI E ribelli

kroeshaar en rebellen zijn ruw aan en ondoorzichtig. Zijn moeilijk te ontwarren en kammen. Vooral beïnvloed door omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid en agenten elektrificeren. Het specifieke programma JOC CARE werkt met drie gerichte behandelingen dat, door de werking van hydraterende, herstructurering en gladmakende olie lijnzaad, helpen het haar pluizig en opstandig zijn natuurlijke zachtheid terug te krijgen en weer een gezond en vitaal.

SHAMPOO ANTI - CRESPO
Voedende Shampoo voor specifieke haar pluizig en onhandelbaar. Dankzij de zachte reinigende werking maakt het haar makkelijk doorkambaar en meer volgzaam, niet elektrisch, perfect voor de styling.
doos : 1000 ml fles

ontwarren CREAM ANTI - CRESPO
Crème direct ontwarren en glad actie, bijzonder effectief op het haar moeilijk te behandelen, om ze onmiddellijk te kammen, zijdeachtig en gemakkelijk te bedienen, het elimineren van statische elektriciteit.
doos : 500 ml pot

Vloeibare kristallen
Specifieke formule voor haar geëlektrificeerd en rebelleren tegen de kam : Special vloeistoffen en beschermende lamineren, toegepast om het effect van krullend haar glad en kroezen bestuur te verbeteren. Beschermt de vouw vocht, waardoor een fantastische helderheid en gladheid om gekleurd haar en ook permanent. Bevat filter U.V.
doos : 100 ml spuitfles geen gas

Conditioner Conditioner
Herstructurering van uitzonderlijke effectiviteit. Verbetert kammen en elimineert statische elektriciteit zonder het te verzwaren. Getoond te revitaliseren, voeden en verzachten elk type haar.
doos : 1000 ml fles

Related

Aeto : bamboe natuurlijke haarverzorging - BAREX
Gekleurd haar en verdragen - KOPER silicium - BAREX
HAIR Crespi - Siliconen - MAGNESIUM - BAREX
FIJN HAAR - Siliconen - ZINC - BAREX
JOC CARE - BAREX
JOC CARE : haar roos - BAREX
JOC CARE VET HAAR - BAREX
SILICIUM haar behandeling - BAREX
SILICIUM haar behandeling - BAREX

X

privacy