2019
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


JOC CARE
JOC CARE - BAREX - Behandelingen - haarverzorging

Rate this product:


1 click

JOC CARE
BAREX - Behandelingen - haarverzorging


JOC CARE

lijnbehandelingen JOC CARE, Barex tecnoattività identificeert het concept van zijn filosofie. Tecnoattività geeft de mogelijkheid van het ontwikkelen van nieuwe en oneindige combinaties van natuurlijke actieve bestanddelen binnen biotech faciliteiten die levend houden van de actie en vergroten de mogelijkheden voor het oplossen van problemen fysiologische haar.

SERUM DETOX - voorbehandeling
Gebruikt voor gratis wassen het haar van vuil dat stik, reinigt de hoofdhuid van opgehoopte gifstoffen en verbetert de circulatie onderhuidse scheppen van gunstige voorwaarden voor de opname van volgende behandelingen vallen. Het kalmeert ook, verzacht en beschermt, geeft welzijn tijdens de massage.
doos : 30 ml flacon

HELPEN SHAMPOO ANTI - HAARVERLIES
Fall Shampoo voor directe energie. De verkwikkende en vascularising energie aan het haar, waardoor een langdurig gevoel van frisheid en welzijn. Reinigt, maakt het haar zacht en makkelijk te kammen.
doos : flessen van 250 en 1000 ml

ANTI - haaruitval HELPEN - fase shock behandeling
Multifactoriële anti-aging behandeling die de verankering van het haar met een echte schok actie op de huidpapilla verbetert, wat bijdraagt ​​aan de verbetering van de gezondheid van je haar.
doos : flacon van 12 ml in dozen van 12 stuks

LOTION DAILY - onderhoudsfase
Anti-aging lotion voor zwak haar, neigt als aanvulling op specifieke behandelingen te vallen. Het voedt en vitaminen voor gevoelig haar en beschermt tegen veroudering en milieuvervuiling. In contact met de hoofdhuid speelt een verfrissend, zuiverend, rustgevend, dus zelfs aanbevolen om te gebruiken in de aanwezigheid van talg en roos.
doos : 100 ml fles

Related

Aeto : bamboe natuurlijke haarverzorging - BAREX
Gekleurd haar en verdragen - KOPER silicium - BAREX
HAIR Crespi - Siliconen - MAGNESIUM - BAREX
FIJN HAAR - Siliconen - ZINC - BAREX
JOC CARE : haar roos - BAREX
JOC ZORG : HAAR EN REBELS KROES - BAREX
JOC CARE VET HAAR - BAREX
SILICIUM haar behandeling - BAREX
SILICIUM haar behandeling - BAREX

X

privacy